2011 m. vasario 28 d., pirmadienis

Trūksta dėmesio - važiuok į Korėją.

Jeigu jūs esate baltaodis, geltonų ar bent rudų plaukų, sulauksite begalę dėmesio! :) Nes kažkodėl azijiečiai idelizuoja europiečius, jų nuotraukų išvysite prie drabužių, parfumerijos parduotuvėse, praktiškai visur kas siejama su grožiu.
O jų dėmesys pasireiškia, nuo merginų pamojavimo gatvėje ir Hello, noro nusifotografuoti kartu su tavimi iki spoksojimo į tave išsižiojus.. ;D Tą dėmesį galėčiau lyginti su negro sulaukiamu dėmesiu Lietuvoje.. :) Tai labai keistais jausmas...
Šįvakar nusprendžiau pažiūrėti koks krepšinio lygis Korėjoje, na ir likau gerokai nustebęs, lygis tikrai neprastas (lyginant kiemo lygi su kiemo), turbūt geros aikštelės duoda savo. Aišku aš dabar krepšinyje grybus pjaustau, tačiau vėlgi sulaukiau dėmesio dabar iš vaikinų.. Kai įmečiau tritaškį man plojo, taip nebuvo niekam apart manęs... Nežinau, taip kvailai jau seniai nesijaučiau.. :)
Reziumuojant, jeigu jūs esate nusivylęs gyvenimu, jums atrodo, kad visiems į jus nusispjaut ir niekam nepatinkant, važiuokit į Korėją(galbūt ir Japonijoj su Kinija tas pats), čia jūs būsite tikrai išskirtinis ir sulauksit daugybę taip trokštamo dėmesio ir meilės, vien dėl odos spalvos. :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą