2011 m. vasario 25 d., penktadienis

Pirmosios dienos atvykus į Kyung Hee campus'a

Po ilgos ilgos kelionės mane pasitiko bičiulis studentas (tiesioginis vertimas iš EN ;D) Roy'us ir palydėjo iki bendrabučio. :) Kiek nustebino jo anglų kalbos žinios, nes buvau girdėjęs, kad korėjiečiams su anglų kalba nekažkas. O pasirodo čia man reiktų pasitempti.
Kambarioką gavau egiptietį, čia besimokantį antrą semestrą. Iš pirmo žvilgsnio atrodo geras žmogus, vakar parodė kur pigiausias ir artimiausias supermarketas, kaip iki jo nukakti ir pavaišino vakariene :) Tiesa jis ne mainų studentas, o čia studijuojantis PhD leveli, t.y. aukštesnis laipsnis nei magistras.
Bendrabutis (Woojungwon žalia rodyklė) iš įšorės atrodo geriau nei iš vidaus :) Kambarys kiek pavargęs ir kvadratinių metrų mažoka, na bet ką padarysi :) Už lietuvišką bet kuriuo atveju geresnis, nes duoda rakinamus ir neblogo stovio baldus + kiekvienam kambary yra dušas ir kondicionierius + nėr tokios drėgmės kaip lt barakuos. :)
Keisčiausia kad nesupranti ką kalba kiti ir iš visų užrašų gali perskaityti tik kokius 5-10%. :) Na bet radau nemokamus kursus, gal ką pramoksiu ir tai nekainuos begalės laiko :)
Laiko skirtumas +7h :) taigi kai pas mane rytas, Lietuvoj gūūdi naktis :)

Barakas, kaip 4-5* viešbutis iš įšorės ;))

Kambarys, fotografuota nuo mano lovos.
Truputį prasčiau? :)

Bathroom'as
Multimedia Education Building

College of Physical Education

Central Library

The Graduate School of Pan-Pacific International Studies

Ooobservatorija tolumoj

College of Arts and Design

Koks autobusas kur važiuoja? :o
Beje per visą campusą pereit trunka 10 min, o jie važiuoja autikais.. Keistumas.. :)

Futbolo stadionas, gal prieš žiemą jie nudegina žolę?

Ir pabaigai krepšinio aikštelės. :) Nors krepšinis čia nžn, turbūt n-tasis sportas, tačiau tokios kokybės lauko aikštelių Vilniui kažin ar surasi. Plius visos su apšvietimu :)

Pirmoji vieta

Antroji vieta, yra ir trečia, tik neįamžinau :)

2 komentarai:

  1. Įdomiai tau ten matosi :) Bandei naudotis tuo laidiniu telefonu kur matosi prie tavo lovos? xD

    Beje, kada tau jau pirma paskaita bus? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Per jį galima susisiekti berods su bendrabučio administracija ir jei turi telephone card, tai gali ir skambinti kažkur. :) Bet tai kaip supratau nera labai populiaru, visi studentai turi cell phones ir nieks nenaudoja laidinių. :) Dar įdomus dalykas, kad ant aparato parašyta (How To Use) bet toliau viskas korėjietiškai.. :)

    Dar kiekvienas kambarys ir po domofoną turi. :) Kuriais kaip suprantu irgi nelabai kas naudojas :)

    Pirmadienį bus orientation day, supažindis exchange studentus su taisyklėm, užsisakysim studentų korteles ir so on. O nuo antradienio turėtų prasidėti paskaitos :)

    AtsakytiPanaikinti