2011 m. vasario 25 d., penktadienis

Vilnius - Amsterdamas - Seulas

Ankstų trečiadienio prieš tai pamiegojus porą valandų (kažkaip nesimiegojo :)) ir po 30 min kelionės, atsidūriau Vilniaus oro uoste. Ten daili oro uosto darbuotoja užregistravo mane skrydžiui, tik kažkodėl negalėjo ar nenorėjo duoti vietos prie lango.. :) Teigė nežinanti ar vieta prie lango ar ne, nors jeigu vieta A, tai betkokiu atveju bus prie lango.. :) Bent jau taip buvo abiejuose lėktuvuose kuriais skridau.. :) Apžiūrėjęs Vilniaus oro uosto duty-free shop'us aš pagaliau sulaukiau savo pirmojo skrydžio lėktuvu (Boeing 737-300).
Įlipus ir atsisėdus buvo kiek baisu, matėsi kad dalis žmonių įsitempę, kiti užsimerkę. Praėjo bene penkios minutės ir štai išgirdau, kad visa galia paleidžiami varikliai ir lėktuvas pradeda bėgėtis! Tą akimirką baimė dingo! ;D Pasijutau, lyg bėgėčiausi su motociklu, spaudė prie sėdynės, buvo netgi malonu :)
Po 2 valandų skrydžio atsidūriau Schipol'io oro uoste. Sakyčiau tai pirma vieta kurioje mačiau tiek skirtingų tautybių bei kultūrų žmonių.. Per 9 valandas likusias iki skrydžio į Seulą, spėjau išvaikščioti oro uostą nuo kairės iki dešinės, matyt, sukoriau kokius 10km mažiausiai, nes ant informacinio lango buvo nurodoma, kad nuo pirmų iki paskutinių vartų, kelias yra berots 25min.. :)
Vargais negalais sulaukiau antro skrydžio lėktuviukas (boeing 747-400), buvo kur kas didesnis už pirmąjį, su visokiais pribumbasais, kaip lcd priešais esančioje sėdynėje, duomenų apie lėktuvo buvimo vietą, aukštį ir greitį vaizdavimas ir t.t.. Taip pat turėjo didelį minusą, kaip matyt ir kiti lėktuvai, sėdynė vos teatsilenkė, o skrydis 10h.. Tai iš jų pamiegojau kokias 2 ;D
Taigi kelionė buvo gera apart nulaužto lagamino ratuko, parašiau skundą, bet nieks nežino ar man kas ką atlygins.. :)



Schipolio oro uoste aptarnauja lėktuvą
Dispečerinė

Ratukas ir varikliukas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą